16 vicces gondolat, amit csak csivava gazdik érthetnek

csivava213.jpg

Ezeknek az aprócska kiskutyáknak hatalmas személyiségük és szívük van, ami minden velük töltött pillanatot élvezetté tesz. Született csivava gazdikként mindannyian tapasztalhattuk már, hogy életünket olyan csivavás tulajdonságokkal teszik színesebbé, amikről a nem csivava gazdiknak elképzelésük sincs! Lássuk is ezeket:

  1. Az a pillanat, amikor ráeszmélsz, hogy a csivavád tart Téged, és nem te Őt.

  2. Egy nem elég. Annyira cuki, hogy ilyenből kell még egy. Legalább.

  3. Csivava hardveren dobermann szoftver fut. Egy T-rexet is elzavarna a ház elől, minden gond nélkül.

  4. Az az érzés, amikor egy nagyon gonosz ember azt mondja, hogy ez nem is igazi kutya. A nagyon nagyon gonosz ember még azt is hozzáteszi, hogy kis patkány. Ilyenkor összetörik a szívünk. 

  5. A bosszúság, amit érzel, mikor az emberek mosolyognak a csivavádon, amikor az éppen ugatva szét akarja tépni őket! És még meg is akarják simogatni!!!

  6. Idegenek azt gondolják, hogy nyugodtan megsimogathatják és fel vehetik a beleegyezésed nélkül.

  7. Tökéletes pontossággal számítja ki az ágyad mértani középpontját, és terül el hosszában, hogy egyik oldalról se férj el mellette. Minden este engedélyt kell kérned tőle, hogy befekhess mellé az ágyba. Ami most már az Ő tulajdona.

  8. Minden párnád, ballagási és Valentin napi plüssmacid és puha pulóvered az övé, ha Ő igényt tart rá.

  9. Külön szekrény van a lakásban a csivavád cuccainak.

  10. Csengőt kell akasztanod a nyakába, hogy tudd merre bóklászik éppen, ha rövidre vágtad a körmeit. Ha nem akkor úgyis tudod, merre kopog.

  11. Az a kínos helyzet, mikor állatorvoshoz kell vinned, mert véletlen ráültél.

  12. Ha kint esik az eső / túl hideg van / túl meleg van / túlságosan fúj a szél / esett a hó / túl nedves az idő / (…) /vagy éppen Őfelségének nincs kedve kimenni, akkor tele kell raknod a lakást kutyapelenkákkal.

  13. Drágább az élelmezése, mint a Tiéd. Te saját márkás virslit reggelizel, Ő kacsamájat. Te köretet ebédelsz, Ő a husit…

  14. Nem eszel több csokit. Mivel a csivava nem ehet, mert a kutyák számára mérgező, te meg Nélküle nem eszel, így lemondasz a finomságról.

  15. Nem, még a wc-n sem ehetsz csokit, mert Ő még olyankor is az öledben ül.

  16. A feltétlen és végtelen szeretetének és ragaszkodásának kifejezésének legbensőségesebb módja, hogy a hátsó felét az arcodba nyomja.

 

Címkék: kutya vicces csivava