4 dolog, amit a csivava mindennél jobban szeret

csivava232.jpg 

Minden csivava más és más, saját, meghatározó személyiséggel, mégis megvannak a közös pontjaik, amikben mind egyformák. Ez is része a csivavaságuknak.  Esélyes, hogy ha Te is olyan szerencsés vagy, hogy megoszthatod eggyel az életed, tisztában vagy vele, hogy elég, hogy is mondjam, szeszélyesek. Ha nem is ez a legjobb szó rá, mégis mind tudjuk, amit szeretnek azt nagyon szeretik és amit utálnak azt nagyon utálják. Ha mindennél jobban szeretnéd őt elkényeztetni, de nem tudod, mi az, amit még adhatnál neki, íme néhány tipp, amit minden csivava mindennél jobban imád:

1, Téged
A csivavák végtelenül hűségesek. Kicsi termetük ellenére hatalmas szívük van, és végtelenül tudnak kötődni a gazdihoz. Ha boldoggá akarod tenni, csak tölts vele minél több időt. De akkor tényleg vele foglalkozz, telefonozni sem ér, úgyis kitúrja a kezedből, ha azt akarja, hogy inkább őt simogasd!

2, Napfény
Picik és fázósak, napenergiával működnek. Bárhol talál egy kis napos helyet a lakásban, biztosan addig fog piszkálni, amíg oda nem dobod neki a pulcsidat, hogy ő kényelmesen napozhasson.

3, Puha fészek
Rövid szőrükkel és apróka testükkel, a kis csivavák eléggé fázósak. Imádnak puha, meleg ágyikókban pihenni, főleg olyanban, aminek oldala is van, amihez összegömbölyödve hozzá tud bújni.Ha a szoba napos részére teszed neki, akkor fantasztikusan fogja érezni magát.

4, Ugatni
Csivavák imádják hallani a saját hangjukat, ez kétségtelen! Nagyon jól hallanak hatalmas füleikkel, és minden neszt jelezni fognak neked. De ha egyszer rákezdenek az ugatásra, nincs, aki megállítsa őket.

+1 Molylepke
Hogy mi? Igen, az én csivavám mindennél jobban szereti a molylepkét. Ha lát egyet, rögtön szól, hogy vadásszam le neki. Talán mert valamelyik őse a sivatagból származik és ott más táplálék nem nagyon van? Vagy mert majdnem 60 % a fehérjetartalma?  (Szívből ajánlom a sportolóknak is, nekünk bejött!) Nem tudhatjuk. Mindenesetre ül, áll, fekszik, táncol érte, bármit kérhetek, ha sikerül egy jó húsos molyt elkapni.

 

 

Te csivavád mivel bővítené ezt listát? Mit szeret mindennél jobban? Írd meg nekünk kommentben, hogy még jobban el tudjuk őket kényeztetni!

Címkék: kutya Csivava